Aktive medspillere

Alle i Viborg Kommune skal have mulighed for at være en del af et idrætsfællesskab

Også i vores forening har vi gennem de sidste 3 år mærket Corona pandemiens indflydelse på unges deltagelse i idræt.
Derfor er BIF Gymnastik også blandt de foreninger som sammen med VFF, BSH, Viborg Kommune, Jyske Bank og Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter er indgået i en fælles indsats for at øge interessen for idræt igen.
 
Formålet med projektet er at gøre byens mange idrætstilbud tydelige igen og vise hvor sjovt det er, og hvor gode fællesskaber der opstår gennem idrætsaktiviteterne. Vi håber, det kan være med til, at man selv får lyst til at komme ud og prøve nogle af de mange idrætsaktiviteter som tilbyder sig i Bjerringbro og omegn.

Aktivitetspas

Var du eller dit barn med til aktivitetsdagen og fik udleveret et aktivitetspas, har i nu mulighed for gratis at prøve kræfter med et eller flere af vores aktivitetstilbud i BIF Gymnastik i den kommende sommer- eller vintersæson!

Sommersæsonen 2022 starter i uge 14, og vintersæsonen 22/23 starter i uge 36.

Alt i skal gøre er blot, at møde op til én af vores træninger på det/de hold barnet ønsker at deltage på. For at sikre den bedst mulige start på holdet, er man altid velkomne til at kontakte os inden.

Ligeledes er i altid velkomne til at kontakte os hvis i spørgsmål eller vil i høre mere om hvilke hold og træningstider der passer til jer.

Vi glæder os til at se DIG!

Kontaktperson

Kathrine Engholm

Tlf. 52 17 95 10

E-mail: kathrine_engholm@hotmail.com