Indbydelse til en

Gymnastik-vandre & kulturtur til Polen

28.9.2019 – 5.10.2019.

Bif-gymnastik og DGI Midtjylland har i samarbejde med Sørens Rejser Kjellerup, fået udarbejdet denne tur.

Bif-gymnastik har nogle kontakter i Polen fra tidligere foreningsture Aldona & Darek, der vil vise os rundt, så meget det er muligt ifl. Deres job.

Vi opfordre alle deltager om, at tænke på, kan jeg gå min. 12 km på en dag. Da vores vandreturer vil kunne have denne længde eller mere. Polen er et meget smukt vandre land.

Hvis man ikke har lyst til at tage med ud på en vandretur en dag, må man være forberedt på, at man må klare dagen på egen hånd og ansvar.

Vi forventer at vi skal lave mindst 2 opvisninger med vores gymnastik fra L2017 og Glad Gymnastik`s sommerprogram, på en skole eller ældrecenter.

 

Foreløbig Program. (ret til ændringer forbeholdes)

 1. Lørdag. Afgang fra Kjellerup Sørens Rejser ca. kl. 6, der bliver gjort et stop ved grænsen til evt. lidt handel. Vi kører derefter til vores overnatnings hotel

Qubus hotel Legnica. Incl. Aftensmad og morgenmad

 1. Søndag. Efter en god natte søvn, går turen videre til Krakow, hvor vi forventer at være ca. kl. 11. Og vi vil møde vores kontakt Aldona.

Hotel i Krakow Hotel KazimierzII  incl. Morgenmad

 1. Mandag. Efter Morgenmad kører vi til området omkring Myselenice/ Krzconowo J

Hvor vi vil vandre rundt i området og give gymnastik opvisning evt på ældrecentret/ skolen. Sidst på dagen/aften kører vi tilbage til vores hotel , aftensmad enten der hvor vi er i løbet af dagen eller i Krakow alt efter tiden J

Og aftale med vores kontakter.

 1. Tirsdag. Pakker vi bussen efter morgenmad og kører mod Zakopane. Undervejs dertil vil vi gøre et stop, og vandre op til en sø der hedder Ørnens øje, ( Lake Morskie Oko, en slags kridt sø som skulle være helt turkis blå, og ligger i et meget smukt område. Der er ca. 12 km at gå tur/retur. Der kan køres med hestevogn noget af vejen, og det er for egen betaling. Omkring ca. 100 kr. pr. person. Der er mulighed for at købe kaffe mv, når vi når op til søen J

Efter denne tur kører vi videre til Zakopane og vores hotel Pensjonatow Antalowka,  incl. Morgenmad.

 1. Onsdag. Efter morgenmad kører vi over grænsen til Slovakiet, hvor vores kontakter kender nogle dejlige områder de vil vise os. Det bliver en dagstur.
   
 2. Torsdag. Bliver en dag hvor vi på egen hånd kan gå rundt i Zakopane, evt. tage på det store marked der ligger i den sydlige ende af byen, samt evt. med toget op på bjerget (for egen regning) og se den smukke udsigt over hele området.

I den nordlige del af byen er der skihop bakken, og hele det ski område der, byen er en fantastisk by, hele gågade er noget for sig selv. Ikke at forglemme nu vi selv skal finde vores aftensmad, er der mange lækre spisesteder i denne by. Måske kan vi blive enige om at bestille plads et sted til os alle så vi kan hygge os lidt sammen den sidste aften. Håber at vi sidst på dagen her også kan give en opvisning på ældrecentret/skolen.

 

 1. Fredag. Efter tidlig morgenmad vender vi snuden hjem ad mod Danmark og kører til vores overnatnings hotel, det samme som på ud turen. Der er aftensmad ved ankomsten dertil.
   
 2. Lørdag efter morgenmad kører vi videre mod Danmark, forventes tilbage i Kjellerup ca. kl. 20.

 

Vedr. gymnastik opvisninger dernede er det L2017 opvisningenen , for at få den ind igen, har vi en træning søndag den 15.sept.2019, på Egeskov skolen Bjerringbro fra kl. 10-15 incl. Medbragt frokost/kaffe.

Glad Gymnastik har deres sommerprogram med derned. Så vi bliver 2 hold med opvisninger.

Skulle der komme nogle med der ikke har været med til L2017, som kunne tænke sig at være med til gymnastikopvisning, så skal de nok få det lærtJ.

Glad gymnastik kører sommergymnastik fra april – medio juni, der er du også velkommen hvis du ønsker at deltage i denne opvisning.

Men det er ikke et must at deltage i gymnastikopvisninger for at deltage på turen, er du vandre er det så fint. Ægtefæller, ven el. veninder er meget velkommen til at deltage på turen.

Prisen for denne tur er kr. 5.050,00 incl. Morgenmad alle dage, 2 x aftensmad på ud og hjemturen, 4 * bus til rådighed hele ugen.

Ønskes der enkeltværelse, en merpris kr. 895,00

 

Tilmelding: senest den 15.4.2019 på www.Bif-gymnastik.dk – Holdoversigt – Polen.

Ved tilmelding betales et depositum kr. 2.000,00

Rest beløbet betales senest 1.9.2019

Vi håber at du har fået lyst til at deltage på denne tur, til det fantastiske smukke land.

 

Har du evt. spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Marianne Asp mail: asp@bknet.dk eller tlf. 40863911.

 

De bedste hilsner fra

DGI Midtjylland/ Bif-Gymnastik

Jane Faurby og Marianne Asp